Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 hátlapi kamera csere

Az iPhone 7 hátlapi kamera csere menete

Első sorban ki kell kapcsolnunk a készüléket. Majd miután ez megtörtént, kicsavarozzuk a telefon alsó részén található biztonsági csavarokat, hogy óvatosan szétválaszthassuk az előlapot és a házat. Ha a kijelzőt lecsatlakoztattuk a panelről, megkezdhetjük a kamera kivételét a házból.

Először az alkatrész szalagkábelét óvatosan lecsatlakoztatjuk az alaplapról, majd egy csipesz segítségével kiemeljük azt a házból. A régi, hibás kamera helyére behelyezzük az új, tökéletesen működő alkatrészt. A készülék összeszerelését követően teszteljük az általunk beszerelt iPhone 7 kamerát, hogy megbizonyosodhassunk arról, hogy a telefon nem produkálja a korábbi hibajeleket – valamint újak sem tapasztalhatók.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-szerviz-arlista/

A 12MP-es kamera viszonylag ritkán hibásodik meg. Ha mégis, akkor általában szoftveres jellegű meghibásodásokról van szó – pl. előlapi kameráról hátlapi kamerára való váltáskor az alkalmazás kezelőfelülete elsötétül, rosszabb esetben a teljes készülék lefagy. Az ilyen hibák viszonylag gyorsan és egyszerűen, egy újraszoftverezéssel javíthatók.

Teendő

Ha a hátlapi kamerával készített fotók homályosak, zajosak, esetleg foltosak, valószínűleg a kamera szennyeződése vagy egyéb meghibásodása okozza a problémát. Az alkatrész cseréje kb. 25 perc. A szoftveres hibák javítása ennél gyorsabb.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..