Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 előlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 előlapi kamera csere

Az iPhone 7 előlapi kamera csere menete

Az első lépés, hogy a készülék alsó részén fellelhető biztonsági csavarokat eltávolítjuk. Ezt követően szétnyitjuk a készüléket és óvatosan lecsatlakoztatjuk a panelről a hozzá kapcsolódó szalagkábeleket. A folyamat során rendkívüli odafigyelésre és precizitásra van szükség, hiszen abban az esetben, ha egy szalagkábel megsérül, a készülék további hibajeleket produkál majd.

Ha elérünk az előlapi kamera csatlakozó kábeléhez, azt is lecsatlakoztatjuk a panelről, majd az új alkatrészt óvatosan a régi helyére illesztjük. Itt ügyelnünk kell arra, hogy a lencsét ne karcoljuk meg, illetve semmilyen szennyeződés ne kerüljön rá, hiszen ellenkező esetben a fotóminőséggel kapcsolatos problémák továbbra is fennállnak majd.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-szerviz-arlista/

A 7 MP-es FaceTime HD kamera előrelépés a 6s 5 MP-es kamerájához képest. A hibajeleit tekintve azonban nem beszélhetünk olyasmiről, amivel a korábbi modelleknél ne találkozhattunk volna. Ha azt tapasztalod, hogy előlapi kamerára váltáskor a kijelző hosszabb időre elsötétül vagy a kamera alkalmazás teljes mértékben lefagy, szinte egészen biztos, hogy az előlapi kamera meghibásodása okozza a problémát. Ebben az esetben egy újraszoftverezés megoldást jelenthet.

Teendő

Az elsősorban szelfik készítésére használt előlapi kamera meghibásodásának leggyakoribb jele, hogy az elkészített fotók foltosak, zajosak. A kamera meghibásodása lehet szofveres és hardveres eredetű is. Az esetleges csere időtartama kb. 45 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..