Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 dock csatlakozó csere

Az iPhone 7 dock csatlakozó csere menete

Az alkatrész cseréje a készülék kijelzőjének lenyitásával, majd eltávolításával veszi kezdetét. A kijelző után sorban eltávolítjuk azon alkatrészeket, melyek zavarhatják a hibamentes szerelés menetét. Ezért sorban kivesszük az akkumulátort, majd az alsó hangszórót is a készülék fémházából. Ezután már a dock csatlakozó is könnyedén hozzáférhetővé válik. Különös odafigyeléssel szükséges kiemelnünk az alkatrészt, hiszen ahhoz több periféria is csatlakozik, ezek megsértése pedig nagyobb károkat is okozhat a készülékben.

Miután kicseréltük a hibás alkatrészt és összeszereltük a készüléket, teljes körű tesztelést végzünk rajta, hogy Neked már ne kelljen az esetleg hibás készülékkel újra visszajönnöd szervizünkbe. Ha azonban ez az alkatrész gyári hibája miatt mégis megtörténne, természetesen a javítástól számított 6 hónapon belül ingyen javítjuk az okozott meghibásodást.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-szerviz-arlista/

Bár néhányan előre sejtették, mégis igazán meglepőt húzott az Apple azzal, hogy kivette a sokak által jól megszokott jack csatlakozót a 7-es modellből és az eddig csak töltésre és számítógéppel történő szinkronizálásra használt lightning csatlakozóra ruházta az audio jack szerepét is.

Az alkatrész kétféleképpen hibásodik meg. Az első lehetőség a csatlakozóba jutó folyadék vagy szennyeződés, a második opció pedig a dock csatlakozó szalagkábelének sérülése, szakadása. Ez utóbbi általában rosszul elvégzett szerviz folyamatokat követően következhet be, ezért is fontos, hogy olyan szervizben ne javíttasd a készüléked, ahol nem vállalnak garanciát a munkájukra.

Teendő

Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy az iPhone 7 lightning csatlakozója nem érintkezik. Ilyenkor nem veszi a töltést, nem ismeri fel a fülhallgatót, illetve nem csatlakozik a számítógéphez. Megoldás: az alkatrész cseréje vagy tisztítása. 10-20 percet vesz igénybe a javítása.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..