Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 csengőhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 csengőhangszóró csere

Az iPhone 7 csengőhangszóró csere menete

A kikapcsolt készülék alsó részén található 2 biztonsági csavar eltávolítását követően óvatosan, ügyelve a vízállóságot is biztosító ragasztórétegre, szétnyitjuk. Ezt követően egyenként csatlakoztatjuk le az alaplapról, majd szereljük ki az olyan alkatrészeket, mint a készülék kijelzője, rezgőmotorja (Taptic Engine), valamint akkumulátora, hogy a hangszóró alkatrész könnyen hozzáférhetővé váljon. Az alkatrészt rendkívüli figyelemmel kell kivennünk, ennek felső részén ugyanis egy Wi-Fi port található.

Az összerakásánál gondosan ügyelünk arra, hogy a vízállóságot biztosító védőrétegek a helyükre kerüljenek. Ezt követően pedig leteszteljük a frissen beszerelt alkatrészt, illetve megbizonyosodunk arról, hogy a javítás során a készülékben egyéb hiba nem keletkezett. Ha a javítást követően mégis rendellenességet tapasztalnál az eszköz működésében, 12 hónapon belül visszahozhatod azt szervizünkbe és bérmentve javítjuk az esetlegesen általunk okozott vagy a gyári hibás alkatrészből adódó hibát.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-szerviz-arlista/

Az egyik legnagyobb újdonság a 7-es modell hangszóróját illetően, hogy az auido jack eltávolításával, az Apple elegendő helyet tudott felszabadítani a készülékben ahhoz, hogy plusz hangszórókat helyezzen el benne. Ennek megfelelően a készülék által lejátszott hang térhatása sokkal jelentősebbé vált, mint az elődmodellekéi.

Teendő

Ha a telefon nincs néma üzemmódban, a csengőhangjelzés mégsem hallható, illetve a lejátszott médiafájlok is némák, előfordulhat, hogy az iPhone 7 csengőhangszóró cseréjére van szükséged. Ennek időtartama kb. 15 perc szervizeinkben.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..