Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 7 akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 7 akkumulátor csere

Az iPhone 7 akkumulátor csere menete

Miután kikapcsoltuk a készüléket, kicsavarozzuk az annak alján található két biztonsági csavart. Ezt követően szét tudjuk nyitni az eszközt, hogy azon elvégezhessük a további javításokat.

Az akkumulátor eltávolítását megelőzően le kell csatlakoztatnunk a kijelző modult, ami az alkatrész víz- és porállóságát biztosító ragasztócsíkja miatt rendkívüli precizitást és odafigyelést igényel. Ezt követően egy erre alkalmas műanyag eszközzel lecsatlakoztathatjuk a hibás akkumulátort a panelről, majd a helyére beszerelhetjük az új alkatrészt.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-7-szerviz-arlista/

Ami azonban biztos, hogy 1,5-2 év elteltével az iPhone 7 akkumulátora szépen lassan elfárad és már nem képes azzal az üzemidővel működni, amellyel új korában működött. Ebben az esetben kizárólag az alkatrész cseréje jelenthet megoldást a hibára. Egészen biztosan akkumulátor hibáról beszélhetünk, ha a következőket tapasztalod: a készülék 10-30%-nál magasabb töltést nem vesz fel – szélsőségesebb esetben a telefon egyáltalán nem tölthető; az eszköz csak hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva kapcsol be, máskülönben működésképtelen; töltést követően az iPhone azonnal kikapcsol.

Teendő

Ha a készüléked szokásos terhelés mellett a megszokottnál gyorsabban merül, illetve nem képes felvenni a maximális töltésmennyiséget, valószínűleg az akkumulátor cseréje vált esedékessé. Ennek időtartama: 10 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..