Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S Plus rezgőmotor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S Plus rezgőmotor csere

Az iPhone 6S Plus rezgőmotor csere menete

Az iPhone 6S Plus rezgőmotorjának cseréjét a kijelző eltávolításával kezdjük, amely egyáltalán nem egyszerű feladat a készülék belső felépítése (IC-k csatlakozása) miatt. Miután levettük a kijelzőt, kiszereljük az akkumulátor-csatlakozót, ezáltal elérjük a rezgőmotort. Először el kell távolítanunk a rezgőmotor-házat, hogy hozzáférhessünk ahhoz a két csavarhoz, amelyek rögzítik a motort a hátlaphoz. Ezek kicsavarása után kiemelhetjük és kicserélhetjük az iPhone 6S Plus rezgőmotorját.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-plus-szerviz-arlista/

Mielőtt cserélnénk az iPhone 6S Plus rezgőmotorját, érdemes először a beállításokban körülnézni, mivel gyakran előfordul, hogy a készüléktulajdonosok tudtukon kívül úgy állítják be a telefont, hogy az csak néma üzemmódban rezegjen. Amennyiben helyesen vannak beállítva a konfigurációk, de a készülék rezgőmotorja ennek ellenére sem funkcionál, akkor ajánlott megpróbálkozni egy hard reset-tel (a home gombot, valamint a lezáró gombot egyszerre kell lenyomni hosszú ideig) vagy egy újraszoftverezéssel.

Teendő

Ritka, hogy az iPhone 6S Plus rezgőmotorja meghibásodna. Jellemzően a beállítások ellenőrzésével vagy egy szoftverezéssel ismét rezgővé tudjuk tenni a telefont. Ugyanakkor találkoztunk már olyan iPhone 6S Plus készülékkel, amelyben kiégett a rezgőmotor és a problémát csakis cserével lehetett megoldani.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..