Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S Plus hátlap csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S Plus hátlap csere

Az iPhone 6S Plus hátlap csere menete

A szereletlen iPhone 6s Plus hátlap cseréjéhez az alkatrészen található összes belső alkatrészt és gombot el kell távolítani a készülékházból. Kikapcsolást követően a két Pentalobe biztonsági csavar eltávolítását kell elvégezzük, majd a kijelző leválasztása veszi kezdetét az ide tartozó összes shield és szalagkábel kiszerelésével egyetemben. Ezek után a szalagkábelek shieldjeinek kicsavarozása, az akkumulátor csatlakozó leválasztása, valamint a SIM kártya kivétele és a felső, valamint az alsó szalagkábeleket csatlakoztatjuk le. Az alaplapi panel csavarjai és az erőforrás kiszedése a következő lépés.

Ha sikerült eltávolítanunk az alaplapot, hozzáférhetővé válik az előlapi kamera, a vaku, a hátlapi kamera és a bekapcsoló gomb. Ezt követően a hangerőszabályzó gombok, az alsó hangszóró, a vibramotor, a dock csatlakozó és az ehhez tartozó szalagkábel. Ha mindezzel megvagyunk, már csak a fülhallgató szalagkábel és a mikrofon eltávolítása van hátra, minekután az iPhone 6 Plus hátlapját cserélhetjük.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-plus-szerviz-arlista/

A telefon hátlapja az elődmodellhez hasonlóan alumínium ötvözetből készül. Fontos változás azonban, hogy az Apple lecserélte az ötvözetet egy 7000 fantázianevű anyagra, mely a gyártó elmondása szerint egy megbízhatóbb, strapabíró összetevő, így a 6s Plus kisebb eséllyel hajlik meg. Továbbá változás, hogy a 6s és 6s Plus készülékek esetében egy új szín, a rózsa arany is bekerült az iPhone repertoárjába.

Teendő

Az alkatrész cseréje abban az esetben indokolt, ha a készülék valamilyen mechanikai behatás következtében megsérül. Ez általában leejtés vagy ütődés során következik be. Rosszabb esetekben előfordul, hogy a hátlap deformálódása miatt a készülék egyéb alkatrészei is meghibásodnak. Ilyenkor érdemes elvégezni az iPhone 6s Plus hátlap cserét.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..