Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S Plus gyári kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S Plus gyári kijelző csere

Az iPhone 6S Plus kijelző csere menete

Miután kikapcsoltuk a készüléket, kicsavarjuk a benne található biztonsági csavarokat. Ezt követően egy speciális nyitószerszám segítségével a dock csatlakozó felül felnyitjuk a kijelzőt, majd az alkatrész szalagkábelének fémházát távolítjuk el. Ezt követően kicsavarozzuk a home gomb shieldjét és az így hozzáférhetővé vált előlapi kamerát, home gomb elektronikát és hangszórót szedjük ki. Az utolsó fázis során pedig kicseréljük a meghibásodott iPhone 6s Plus kijelzőt.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-plus-szerviz-arlista/

Az iPhone 6s Plus kijelzője egy 5,5 hüvelykes, Retina HD, 1920 x 1080 képpontos felbontású, 401 ppi képpontsűrűségű, Multi Touch IPS technológiájú megjelenítő. Akik tisztában vannak a 6 Plus műszakai adataival, valószínűleg felfedezték a két alkatrész hasonlóságát. Anyaghasználatot tekintve azonban beszámolhatunk egy apró változásról. A 6s Plus megjelenítőjén ugyanis az Apple lecserélte a már megszokott Gorilla Glass érintőüveget és egy új, Ion-X nevű üveggel helyettesítette. Ezenfelül az új 3D Touch is debütált a 6s Plusban.

Teendő

A készülék megjelenítőjének sérüléséért általában a különböző jellegű mechanikai behatások felelősek. Egy esetleges leejtés vagy ütődés során az alkatrész megkarcolódhat, megrepedhet vagy rosszabb esetben betörhet. Ilyen esetekben érdemes az iPhone 6s Plus kijelző cseréjét minél előbb elvégezni, hiszen a hibás megjelenítő további károkat is okozhat.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..