Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S Plus dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S Plus dock csatlakozó csere

Az iPhone 6S Plus dock csatlakozó csere menete

Az alkatrész cseréje a biztonsági csavarok eltávolításával veszi kezdetét. Ezt követően felhajthatjuk a 6s Plus kijelzőjét, mely a két shield lecsavarozása után eltávolíthatóvá is válik. Szétkapcsoljuk az akkumulátort (még csak kivennünk sem szükséges), majd a vibramotor lecsatlakoztatásával és a középantenna alaplapról történő lehúzása következik.

Ezek után leszerelhetjük a vibramotort a készülék hátlapjáról, majd az alsó hangszórókat vesszük ki és eltávolítjuk a dock shieldjét is. Ezt követően el is kezdhetjük az iPhone 6s Plus dock csatlakozójának cseréjét.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-plus-szerviz-arlista/

Az iPhone 6s Plus dock csatlakozója ugyanazzal a Lightning technológiával készült, mint az elődmodellekéi, egészen a 4s-ig – ami az utolsó 30 pines készülék. Az, hogy a cég most már évek óta ezt a technológiát használja, arra enged következtetni,  hogy az innováció eredményes volt. Ez nekünk, felhasználóknak már csak azért is jó hír, mert a legtöbb Apple által gyártott készüléket tölthetjük és szinkronizálhatjuk ezekkel az alkatrészekkel.

Teendő

Az iPhone 6s Plus dock csatlakozójához több ok is vezethet, vegyük sorra a leggyakoribb eseteket! A 6s Plus dock csatlakozójára való legnagyobb veszélyforrás az alkatrész szöszösödése, illetve beázása. Utóbbi során különösen problémás lehet, hogy a beázás hatására fellépő oxidáció a készülék egyéb alkatrészeit is célba veszi.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..