Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S Plus akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S Plus akkumulátor csere

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-plus-szerviz-arlista/

Az iPhone 6s Plus akkumulátora gyakorlatilag mindenben megegyezik az elődmodellével. Az Apple 24 órás folyamatos beszélgetési időt, 12 órás folyamatos internethasználatot, 14 órás videó-, valamint 80 órás zenelejátszást ígér a felhasználóknak. A készülék készenléti ideje megközelítőleg 16 nap

A 2915 mAh-ás akkumulátor olyan tekintetben talán még túl is szárnyalja a 6 Plus modell telepének teljesítményét, hogy a 6s Plus-ban számos olyan funkció van, mely nagyobb igénybevételnek teszi ki az akkumulátort. Ilyen például a 4K videó rögzítés vagy a 3D Touch funkció.

Az iPhone 6S Plus akkumulátor csere menete

Az iPhone 6s Plus akkumulátor cseréje az egyszerűbb szervizfolyamatok csoportjába sorolható. Fontos azonban kiemelnünk, hogy ettől függetlenül a procedúra az összes javítási folyamattal egyetemben szaktudást és speciális szerszámokat igényel.

A 6s Plus kikapcsolását követően a dock csatlakozó mellet található csavarok eltávolítását kell elvégeznünk. Ezt követően a telefon kijelzőjét távolítjuk el, s így a szalagkábeleket rögzítő fémkonzol és az akku csatlakozó konzolja is elérhető lesz.

Ezek eltávolítása után már cserélhetjük is az iPhone 6s Plus meghibásodott akkumulátorát.

Leírás

Teendő

Ha az iPhone 6s Plus akkumulátora a szokottnál gyorsabban merül le, illetve kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel, valószínűleg az alkatrész cseréje szükséges. A javítás körülbelül 10 percet vesz igénybe, mely folyamat szervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..