Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S hátlapi kamera csere

Az iPhone 6S hátlapi kamera csere menete

Valószínűleg senki számára sem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, az iPhone 6S kamera cseréjéhez szét kell szerelnünk a komplett készüléket. A legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a hátlapi kamera közvetlenül a telefon alaplapjához csatlakozik, ezt az alkatrészt pedig különös óvatossággal ildomos kezelni, ugyanis az alaplap meghibásodása sok esetben a telefon végzetes meghibásodását eredményezi.

Miután a biztonsági csavarokat eltávolítottuk a készülékből, óvatosan leemelhetjük az iPhone kijelzőt a házról, amit a többi alkatrész egyenkénti kiszerelése követ. Az iPhone 6s kamera javítása vagy cseréje után összeszereljük az eszközt és alapos tesztelésnek vetjük alá annak érdekében, hogy ügyfeleink kizárólag tökéletesen működő készüléket kapjanak kézhez. A javítás időtartama megközelítőleg 15 percet vesz igénybe, a folyamat iPhone szervizeinkben a helyszínen megvárható.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-szerviz-arlista/

Szerencsésebb esetben egy alapos tisztítással megoldható a probléma, ugyanis előfordulhat, hogy a kamera objektíve és a zafírkristály üveg közé került szennyeződés okozza a hibát. Sokszor pedig egy újraszoftverezés is elegendő. Azonban, ha ezek egyike sem szünteti meg a kamera működési zavarát, szét kell szednünk a készüléket, hogy megjavíthassuk azt.

Teendő

Mostanában egyre többször fordul elő, hogy a telefonoddal készített fotóid szokatlanul homályosak, esetleg különböző színfoltok jelennek meg az elkészült képeken? Ebben az esetben két lehetőség áll fenn: az első, hogy a 6s  hátlapi kamerája szennyeződés miatt készít rossz képeket, a második pedig, hogy az alkatrész meghibásodása felel a tapasztalt hibákért.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..