Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S hátlap csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S hátlap csere

Az iPhone 6S hátlap csere menete

A szereletlen iPhone 6s hátlap cseréjekor a telefont teljes mértékben ki kell ürítenünk. Ez azt jelenti, hogy az összes hátlaphoz csatlakoztatott alkatrészt el kell távolítanunk. A folyamat egyrészt időigényes, másrészt korántsem egyszerű, így nem ajánljuk szervizes tapasztalattal nem rendelkezők számára ennek elvégzését.

Az biztonsági csavarok eltávolítását követően az iPhone kijelzőjének eltávolítása, majd az akkumulátor csatlakozó és a SIM tálca kivétele következik. Az ezt követő fázis, azaz az alaplap teljes kiszerelése kifejezetten bonyolult feladat. Mindezek után a bekapcsoló szalagkábel és az akkumulátor kiszedése következik. Ezután az előlapi kamera, a vaku, a felső szalagkábel, a hátlapi kamera és a bekapcsoló gomb kiszerelése a soros, és ha ezzel is végeztünk, jöhetnek a hangerőszabályzó gombok, az alsó hangszóró, a vibramotor, a dock csatlakozó és a hozzá tartozó szalagkábel, a fülhallgató szalagkábel, valamint a mikrofon és a SIM kártya tálca eltávolítása. Mindezek után az új hátlapra elkezdhetjük felszerelni a korábban eltávolított alkatrészeket.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-szerviz-arlista/

Az iPhone 6s hátlapi cseréjét legtöbb esetben különböző mechanikai behatások teszik szükségessé. Ha a készüléket leejtjük vagy valamihez hozzáütjük, annak felülete nagy eséllyel sérül, karcolódik, rosszabb esetben pedig törik. Egy sérült hátlap pedig nem csupán esztétikailag hátrányos, de bizonyos esetekben akár a sérülés veszélyét is magában hordozza.

Teendő

Az iPhone 6s hátlapja azt az apróságot leszámítva, hogy a készülék rózsa arany színben is kapható, gyakorlatilag alig különbözik az elődmodellétől. Az egyetlen említésre méltó változás a 6s megerősített fémváza, melynek köszönhetően a hátlap is nehezebben hajlik és sérül. A készülék hátlapja rendkívül elegáns, védelméről érdemes valamilyen formában gondoskodnunk.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..