Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S gyári kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S gyári kijelző csere

Az iPhone 6S kijelző csere menete

Az iPhone 6s kijelző cseréje – ahogyan minden szervizfolyamat – a készülék kikapcsolásával kezdődik. Ezt követően a két alsó biztonsági csavart távolítjuk el, majd óvatosan felhajtjuk az eszköz megjelenítőjét. Ezek után kiszedjük az LCD szalagkábelt tartó fém házat, valamint a home gomb vázát és a home gombot, a beszédhangszórót és az előlapi kamerát rögzítő elemeket. Ha ezzel megvagyunk, a kijelző keretét szereljük le az LCD hátlapjáról, majd eltávolítjuk az iPhone 6s kijelzőhöz csatlakoztatott szalagkábelt is.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-szerviz-arlista/

Az elődmodellekhez viszonyítva az iPhone 6s megjelenése – az rózsa arany színt kivéve – gyakorlatilag semmit sem változott a 6-os modellhez képest. A kijelzőről ugyanez már nem mondható el, bár a különbség első ránézésre valószínűleg észrevehetetlen. A megszokott Gorilla Glass érintőüveg helyett egy Ion-X technológia került a telefonra, mely a gyártó szerint strapabíróbb, mint elődje.

Teendő

Az alkatrész meghibásodásához vezethetnek a készüléket érő különböző mechanikai behatások. A telefon megjelenítője leejtés vagy ütődés során sérülhet, ilyenkor karcossá válhat, megrepedhet, rosszabb esetben betörhet az érintőüveg – ritkább esetben az LCD is. Az iPhone 6s kijelző cseréje megközelítőleg fél órát vesz igénybe, a folyamat látványszervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..