Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S dock csatlakozó csere

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-szerviz-arlista/

Az iPhone 4s szériát követően már mindent készüléket úgynevezett Lightning technológiás csatlakozóval látott el az Apple. A cég az iPhone 6s dock csatlakozójával kapcsolatban sem változtatott elképzelésein, így az elődmodellekhez hasonlóan ezen alkatrészt is Lightning csatlakozóval látta el. Kifejezetten jó hír lehet ez azok számára, akik 6 vagy 6 Plus készülékről váltanak, hiszen ezekhez a készülékekhez használt kábeleik és töltőik továbbra is használhatóak maradnak.

Az iPhone 6S dock csatlakozó csere menete

Az iPhone 6s dock csatlakozójának cseréje a készülék megjelenítőjének eltávolítását követően veszi kezdetét. A kijelző eltávolítását követően az akkumulátor csatlakozót vesszük le, majd az alsó hangszórót távolítjuk el a 6s fémházából. Ezt követően már a dock csatlakozó is könnyedén hozzáférhetővé válik. Óvatosan kell azonban kiemelnünk az alkatrészt, hiszen ahhoz több periféria is csatlakozik, ezek megsértése pedig nagyobb károkat is okozhat a készülékben.

Leírás

Teendő

Az iPhone 6s töltő csatlakozójának meghibásodásakor azt tapasztalhatjuk, hogy készülékünk nem szinkronizálható az adott számítógéppel vagy laptoppal. Ilyen jellegű üzemzavar esetén a telefontöltési funkciók sem működnek megfelelően. Ezeket a hibajeleket legtöbbször egy beázást követő oxidáció okozza. Az iPhone 6s dock csatlakozó cseréje általában 30 percet vesz igénybe.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..