Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S beszédhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S beszédhangszóró csere

Az iPhone 6S beszédhangszóró  csere menete

Mivel a beszédhangszóró az iPhone 6s kijelzőre van felszerelve, és az előlapi kamera flex kábelen keresztül csatlakozik a panelhoz, javítás esetén nem szükséges a teljes készüléket darabjaira bontanunk.

A 6s beszéd hangszóró hibájánál a kijelző levételét követően azonnal hozzáférhetővé válik a javítandó periféria, ebből kifolyólag a javítás nem tartozik a legkomplikáltabb szervizfolyamatok közé

Mindettől függetlenül nem tanácsoljuk, hogy otthon, különböző interneten elérhető „csináld magad” videókon felbátorodva megpróbáld megjavítani a készüléket, ugyanis ezzel rendkívül komoly hibát okozhatsz az eszköz egyéb alkatrészeiben.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-szerviz-arlista/

A fent említett hibajelek két alkatrész meghibásodást sejtethetik. Az egyik a konkrét alkatrész, tehát a beszédhangszóró működési zavarát jelenti, a másik az említett perifériát a készülékkel összekötő hangszóró szalagkábel sérülését, beázását vagy egyéb jellegű hibáját.

Teendő

Ha azt tapasztalod, hogy készüléked telefonbeszélgetések során nem továbbítja megfelelően a másik fél hangüzeneteit, – pl. recseg a vonal, halk a vétel stb. – könnyen lehet, hogy nem a szolgáltató által közvetített jelben, hanem a telefonodban van a hiba. Ha újraindítás, hálózatfrissítés és a SIM kártya igazítása sem jelent megoldást a problémára, egészen biztos, hogy az iPhone 6s beszédhangszóróját kell kicserélnünk.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..