Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6S akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6S akkumulátor csere

Az iPhone 6S akkumulátor csere menete

Az iPhone 6s akkumulátor cseréje viszonylag egyszerű szervizfolyamat. A készülék telepe könnyedén hozzáférhető, ennek köszönhetően rutinos szervizmunkatársaink a valóban gyorsan és precízen elvégezhető javítási procedúrák közé sorolják a műveletet.

A biztonsági csavarok eltávolítását követően eltávolítjuk a készülék kijelzőjét, ezt követően pedig az akkumulátor fém csatlakozó konzolját vesszük ki a készülék házából. Ezt követően pedig máris cserélhetővé válik a meghibásodott iPhone 6s akkumulátor. Bár a művelet valóban egyszerű, szerviztapasztalattal nem rendelkezők számára nem ajánljuk ennek elvégzését.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6s-szerviz-arlista/

Sokan felkapták a fejüket, amikor az Apple hírül adta, hogy a 6-os készülékben használt 1810 mAh teljesítményű telepet egy 1715 mAh-s akkumulátorra cserélte az Apple. A telefont elsőként tesztelő újságírók véleménye nem egybehangzó, de több helyen is említést tesznek arról, hogy lényegi változás nem történt az Apple korábbi alkatrészeihez képest.

Teendő

Az iPhone 6s akkumulátor meghibásodásának tipikus hibajele, ha a telefon gyorsan merül, illetve 10-30%-os töltöttségi szintnél kikapcsol. Ha a készülék hálózati adapterre vagy számítógépre való csatlakoztatás során üzemel, ezt követően azonban kikapcsol, szintén az alkatrész cseréje jelenthet megoldást a problémára. Az iPhone 6s akkumulátor cseréje megközelítőleg 10 percet vesz igénybe.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..