Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 rezgőmotor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 rezgőmotor csere

Az iPhone 6 rezgőmotor csere menete

A szerelést minden esetben a készülék kikapcsolásával és annak biztonsági csavarjainak eltávolításával kezdjük. Ezt követően eltávolítjuk a készülék kijelzőjét, melyet a különféle szalagkábelek óvatos szétcsatlakoztatásával együtt kell elvégeznünk, ezek ugyanis kifejezetten könnyen szakadnak.

A kijelző levétele és az akkumulátor csatlakozó leválasztása után elvégezhetjük az iPhone 6 vibramotor cserét. A javítást követően az összeszerelt készüléket többszöri tesztelésnek vetjük alá, hogy a lehető legnagyobb százalékban kiszűrhessük az esetleges addig észre nem vett hibajeleket.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-szerviz-arlista/

Ha hibát tapasztalsz készüléked rezgő üzemmódjának működésében, érdemes először ellenőrizned az iPhone beállításokat, ugyanis sokszor már itt javítható a szóban forgó meghibásodás. Tipikus hibajel ilyen esetekben, hogy hívás közben nem rezeg az iPhone. Ha a beállítások módosítását követően továbbra is él a hiba, érdemes hard resettel – a home gomb és a lezáró gomb hosszú ideig történő együttes lenyomásával -, esetleg egy újraszoftverezéssel foglalkozni. Arra azonban figyelj, ha újratelepíted iPhone-od szoftverét, az iTunes vagy az iCloud segítségével mentsd le fontos fájljaidat, képeidet, ezek ugyanis máskülönben elvesznek a készülékről!

Teendő

Az iPhone 6 rezgőmotor meghibásodása viszonylag ritka esetben fordul elő. Amikor azonban mégis panasz tehető az alkatrészre, általában egy egyszerű szoftverezéssel vagy beállítások módosítással újra üzemképessé tehető a nem működő iPhone rezgőfunkció. Ennek ellenére találkoztunk már olyan készülékkel, melynek vibrája kiégett, a problémát pedig csak az iPhone 6 vibramotor csere oldotta meg.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..