Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 Plus rezgőmotor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 Plus rezgőmotor csere

Az iPhone 6 Plus rezgőmotor csere menete

Ahogy az összes iPhone-ra jellemző, a készülék alkatrészei a 6 Plus hátlapján helyezkednek el, így a képernyőt kell legelőször eltávolítani a telefonról.

A telefon alján található két tartócsavart kicsavarozzuk, majd vákuumos tapadókorongot helyezünk a képernyőre, amit kisebb erővel felfeszítünk, és lepattintunk a középkeretről. Fontos megjegyezni, hogy ezzel nem fejeződött be az LCD eltávolítása, hiszen egy szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz, amit lecsatlakoztatunk.

A belső alkatrészeket különböző méretű fedőlapok védenek, a készülék bal felső részét található lapkát eltávolítjuk, az alatta található szalagkábelt lecsatlakoztatjuk, így távolítható el teljesen a kijelző.

Ezután az akkumulátor mellett található vibramotor alá vékony eszközzel benyúlunk, kiemeljük, és egy újat helyezünk a helyére. A munkafolyamat a készülék újraépítésével nem fejeződik be, leteszteljük, hogy sikerült-e orvosolni a hibát.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-plus-szerviz-arlista/

Nem véletlen, hogy a rezgés, az egyik legrégebbi telefonokba épített funkció, hiszen számos jó tulajdonsága van. Ha tárgyaláson ülsz, de vársz egy fontosabb hívást, esetleg e-mailt, mégsem adhatsz hangerőt a telefonodra, az rezgéssel üzenhet neked, hogy ne maradj le róla. De utazás közben, hazafelé a metrón, amikor a háttérzaj elnyomja a csengőhangszóró erejét, jól jöhet, ha rezgés figyelmeztet.

Teendő

A vibramotor meghibásodásának leggyakoribb esete, ha a készüléket hirtelen, kívülről érkező nagyobb erőhatás éri. Ezekben az esetekben gyakran megtörhet, illetve elmozdulhat a helyéről a vibramotor. Ennek következtében vagy egyáltalán nem funkcionál, vagy tompán a hibás alkatrész.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..