Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-plus-szerviz-arlista/

Szerencsésebb esetben egy alapos tisztítással megoldható a probléma, ugyanis előfordulhat, hogy a kamera objektíve és a zafírkristály üveg közé került szennyeződés okozza a hibát. Sokszor pedig egy újraszoftverezés is elegendő. Azonban, ha ezek egyike sem szünteti meg a kamera működési zavarát, szét kell szednünk a készüléket, hogy megjavíthassuk azt.

Az iPhone 6 Plus hátlapi kamera csere menete

Valószínűleg senki számára sem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, az iPhone 6 Plus kamera cseréjéhez szét kell szerelnünk a komplett készüléket. A legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a hátlapi kamera közvetlenül a telefon alaplapjához csatlakozik, ezt az alkatrészt pedig különös óvatossággal ildomos kezelni, ugyanis az alaplap meghibásodása sok esetben a telefon végzetes meghibásodását eredményezi.

Leírás

Teendő

Ha azt tapasztaljuk, hogy a készülék hátlapi kamerájával készített fotók minősége nem megfelelő, illetve a megszokottnál rosszabb, (pl.: fekete foltok jelennek meg a fotón, a kép homályos, stb.) valószínűleg az iPhone 6 Plus hátlapi kamera cseréjére van szükség. Mivel az előlapi és hátlapi kamera meghibásodása befolyásolhatják egymás működését, az egyik alkatrész hibajeleit a másik szintén átveheti.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..