Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 Plus előlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 Plus előlapi kamera csere

Az iPhone 6 Plus előlapi kamera csere menete

Miután az elsó rögzítő csavarokat kicsavaroztuk, eltávolíthatjuk az iPhone hátlapját, amit közvetlenül követ az akkumulátor kivétele. Ha ezzel megvagyunk, a szalagkábelek védelmét szolgáló shield-ek kicsavarozása következik, amit követően óvatosan kiszereljük a panelt a készülék fémházbából.

Az iPhone 6 Plus előlapi kamera javítás konkrét művelete azután következik, hogy az alkatrészt helyén tartó fémlemezt kipattintjuk és kivesszük a kamerát. Ha megoldható, javítjuk a meghibásodott iPhone kamerát, azonban tapasztalataink szerint a legtöbb esetben az alkatrész cseréje az egyetlen járható út.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-plus-szerviz-arlista/

További hibajelek lehetnek, hogy az előlapi kamerára történő váltás során az iPhone kijelző elsötétül, rosszabb esetben a Kamera alkalmazás lefagy. Ilyenkor egy újraszoftverezés megoldhatja a problémát. Előfordulhat továbbá, hogy a kamera objektívjére lerakódott szennyeződés okozza a problémát.

Teendő

Az alkatrész meghibásodására utalhat, ha a készülék által készített fotók minősége nem megfelelő, azon különböző foltok, illetve színelváltozások jelennek meg. Amennyiben a képoptimalizálási problémákra a szoftveres beállítások módosítása nem nyújt megoldást, megtörténhet, hogy az iPhone 6 Plus előlapi kamera szalagkábel cseréje válik szükségessé. Az előlapi kamera és a flex kábel cseréje 15 perces szervizfolyamat, mely a helyszínen megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..