Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 Plus csengőhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 Plus csengőhangszóró csere

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-plus-szerviz-arlista/

Az iPhone 6 Plus összesen két hangszóróval rendelkezik. A beszédhangszóró a készülék felső részén található, amely a telefonhívások során, a beszélgetőpartnered hangjának megszólaltatásáért felel. A második a telefon alján kapott helyett, ami a multimédia tartalmak lejátszásakor hallott hangért, és a bejövő hívásokkor hallható csengőhangért felel, de ezt a hangszórót használja a telefon akkor is, ha kihangosítod.

Az iPhone 6 Plus csengőhangszóró csere menete

A telefont, mint ahogy minden szervizes eljárás előtt, kikapcsoljuk. Mivel az Apple a telefonok hátlapjába építi a hardvereket, így azzal lefelé, az asztalra helyezzük. Az iPhone 6 Plus alján található két csavart kicsavarozzuk. Ezután tapadókorongot a kijelzőre tapasztva ráhelyezzük, és felfeszítjük. A keletkező alsó nyílásba vékony lapkát ékelünk és lassan, de erőteljes mozdulatokkal felpattintjuk a képernyőt.

Mivel szalagkábellel csatlakozik az alaplaphoz, így teljesen nem tudjuk elválasztani a kerettől, de annyira igen, hogy szinte teljesen hozzáférjünk a belső alkatrészekhez. Az akkumulátor a baloldalon kapott helyet, a legtöbb alkatrész pedig jobb oldalt, ezeket fedőlapok borítanak és védenek.

A telefon alján található a csengőhangszóró, szintén egy lapka alatt, amit három csavar tart. Ezeket kicsavarozzuk, elemeljük a fedőlapot, és hozzáférhetővé válik a hangszóró. Miután eltávolítottuk a rosszat, az újat a helyére helyezzük, visszacsavarozzuk a fedőlapot, a képernyőt pedig a helyére pattintjuk.

Amint leteszteltük a készüléket, és megállapítottuk, hogy sikerrel zárult a szerviz folyamata, visszaszolgáltatjuk a telefont.

Leírás

Teendő

Az iPhone 6 Plus csengőhangszóró meghibásodására kell gondolnod, ha a telefon bejövő hívásokkor, vagy multimédia tartalmak lejátszásakor egyáltalán nem, vagy csak alig hallhatóan szól. A probléma leggyakoribb oka a beázás vagy a kívülről érkező nagyobb erőhatás.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..