Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere

Az iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere menete

Miután kikapcsoltuk a készüléket és kicsavaroztuk annak biztonsági csavarjait, nekiláthatunk a kijelző eltávolításának. Ezt követően az akkumulátor rögzítő csavarjait lazítjuk meg és az alkatrészt rögzítő ragasztót is eltávolítjuk. Ezt követően válik cserélhetővé az alkatrész.

Nem javasoljuk az otthoni barkácsolást, hiszen egy rosszul elvégzett szervizelés nemhogy nem javít, de tovább ront a helyzeten. Egy rossz helyre visszahelyezett csavar például az iPhone 11 Pro Max csere árának akár többszörösét is magával vonhatja, hiszen egyéb alkatrészek rongálódását is okozhatja a hibás szerviz művelet.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-11-pro-max-szerviz-arlista/

Ha a készülék csak töltőre csatlakoztatva kapcsol be, a Lightning kábel eltávolítását követően pedig rendkívül gyorsan vagy azonnal kikapcsol, nagy valószínűséggel az iPhone 11 Pro Max akkumulátor cseréjét kell elvégeznünk, az alkatrész meghibásodása miatt. Általában megfigyelhető hibajelenség továbbá, hogy az akkumulátor nem képes 15-30%-nál magasabb töltöttségi szint felvételére.

Teendő

Az iPhone 11 Pro Max jóval nagyobb kapacitású erőforrást használ, mint bármelyik másik iPhone azelőtt. A gyári specifikációk szerint az iPhone 11 Pro Max akkumulátora 384 óra készenléti idővel rendelkezik, amit sajnos a napi használat során inkább 12 órára redukálódik le. iPhone 11 Pro Max akkumulátor csere mindkét szervizünkben azonnal.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..