Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 hátlapi kamera csere

Az iPhone 6 hátlapi kamera csere menete

Valószínűleg senki számára sem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, az iPhone 6 kamera cseréjéhez szét kell szerelnünk a komplett készüléket. A legnagyobb nehézséget az okozza, hogy a hátlapi kamera közvetlenül a telefon alaplapjához csatlakozik, ezt az alkatrészt pedig különös óvatossággal ildomos kezelni, ugyanis az alaplap meghibásodása sok esetben a telefon végzetes meghibásodását eredményezi.

Miután a biztonsági csavarokat eltávolítottuk a készülékből, óvatosan leemelhetjük az iPhone kijelzőt a házról, amit a többi alkatrész egyenkénti kiszerelése követ. Az iPhone 6 kamera javítása vagy cseréje után összeszereljük az eszközt és alapos tesztelésnek vetjük alá annak érdekében, hogy ügyfeleink kizárólag tökéletesen működő készüléket kapjanak kézhez. A javítás időtartama megközelítőleg 15 percet vesz igénybe, a folyamat iPhone szervizeinkben a helyszínen megvárható.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-szerviz-arlista/

Szerencsésebb esetben egy alapos tisztítással megoldható a probléma, ugyanis előfordulhat, hogy a kamera objektíve és a zafírkristály üveg közé került szennyeződés okozza a hibát. Sokszor pedig egy újraszoftverezés is elegendő. Azonban, ha ezek egyike sem szünteti meg a kamera működési zavarát, szét kell szednünk a készüléket, hogy megjavíthassuk azt.

Teendő

Amennyiben készülékünk homályos, zajos fotókat készít, illetve a képeken fekete foltok láthatók, érdemes szervizbe vinni a telefont, ugyanis valószínűleg az iPhone 6 hátlapi kamera cseréje vált esedékessé. Az alkatrész további hibajele lehet, hogy fényképezéskor nem nyílik ki a blende, ennek hatására az elkészített fotó sötét lesz. A kamera csere ideje kb. 15-20 perc.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..