Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 gyári kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 gyári kijelző csere

Az iPhone 6 gyári kijelző csere menete

Mindenek előtt kikapcsoljuk a készüléket. Az iPhone 6 kijelző cseréjéhez először eltávolítjuk a két biztonsági csavart, s ezután egy speciális eszközzel felnyitjuk a sérült kijelzőt (a dock csatlakozó felől). Leszedjük az LCD szalagkábelét fixáló fém házat, amit 5 csavar rögzít. Ezt követően a home gombot emeljük ki (miután a vázát lecsavaroztuk), és eltávolítjuk a beszédhangszórót és az előlapi kamerát stabilan tartó elemet. A műveletsor lezárásaképpen le kell választanunk az iPhone 6 kijelző keretét az LCD hátlapjától. Így cserélhetővé válik a rongálódott iPhone 6 kijelző és annak szalagkábele is.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-szerviz-arlista/

Az Apple 6. generációs okostelefonjának kijelzője is a kipróbált Gorilla Glass üveget kapta, bár egy ideig (mielőtt piacra került volna ez a modell) az a hír járta, hogy nagyobb tűrőképességű zafírkristályüveggel próbálkoznak majd. Mivel ez tényleg csupán kósza pletykának bizonyult, továbbra is fennmaradt a Gorilla Glass kijelző hajlama arra, hogy leejtés következtében kisebb-nagyobb mértékben berepedezzen, esetleg pókhálósra törjön, néha még veszélyes szilánkokat is potyogtatva magából. A hírhedt elhajlás szintén nem segíti hozzá a kijelzőt a hosszú, töretlen létezéshez. A szerelhetőség tekintetében az iPhone 6 kijelzője körülbelül egybeesik az előző modellekével, ahogy azt fentebb már leírtuk (LCD és érintőképernyő egybe).

Teendő

Az iPhone 6 kijelzőjének meghibásodása legtöbbször mechanikus behatásokra (pl. ütődés) vezethető vissza. Az iPhone 6-os készülékek külső házának csúszósságából és túlméretezettségéből következik az a gyakori jelenség, hogy a telefon „kiugrik” a kézből és a földön landol. Ez pedig nagy ellensége a kijelzőnek. Az iPhone 6 Retina HD-kijelzője 4,7 hüvelykes képátlóval, széles formátumú Multi-Touch IPS technológiával és LED-es háttérvilágítással rendelkezik, 1334 x 750 képpontos felbontás, 326 ppi képpontsűrűség jellemzi.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..