Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 dock csatlakozó csere

Az iPhone 6 dock csatlakozó csere menete

Az iPhone 6 dock csatlakozó cseréjéhez először kipörgetjük a biztonsági csavarokat, majd felhajtjuk a kijelzőt a dock csatlakozó felőli részén, és ezt követően le is vesszük azt. A kijelző eltávolítása után az akkumulátor csatlakozót, és az alsó hangszórót emeljük ki a házból. Ezzel eljutunk az iPhone 6 dock csatlakozó szalagkábelének kiszereléséig. A beragasztott részeket körültekintő mozdulatokkal emeljük ki, ugyanis több periféria is csatlakozik hozzá.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-szerviz-arlista/

Az iPhone 6 Lightning dock csatlakozójáról és szalagkábeléről is elmondható, hogy általában nem valamilyen a készülék által generált hiba folytán, magától megy tönkre, hanem a felelőtlen használat során, tehát a megelőzésre érdemes elsősorban felhívni a figyelmet (pl. tartsuk tokban a készüléket). Mivel az iPhone 6 dock csatlakozó nyitott alkatrész, egyben a legveszélyeztetettebb is, innen könnyen kerülhet a készülékbe nedvesség, vagy valamilyen szennyeződés, hibák sorát hozva létre.

Teendő

Az iPhone 6 dock csatlakozójának is a nedvesség az elsőszámú ellensége, ugyanis az oxidáció olyan rozsdaréteget képez, ami aljzat és kábel között megakadályozza a kontakt létrejöttét. Az ütközéses sérülések szintén jelentős károkat okozhatnak az alkatrészben, a csatlakozó elváltozásával ugyanis előfordulhat, hogy nem, vagy csak körülményesen lehet tölteni. Gyakori, de kevésbé súlyos következménnyel járó hiba az elkoszosodás (pl. zsebszösz), ami tisztítással megszüntethető. Ha az iPhone 6 dock csatlakozójának cseréjére kerül sor, az 25-30 percet igényel, s helyben is megvárható.

Az előző generációs Apple készülékekhez fejlesztett Lightning dock csatlakozó kiváló fejlesztésnek bizonyult, s ezért kaphatott helyet az iPhone 6-ban is, megteremtve ezzel annak feltételét, hogy Apple készülékek egy nagyobb csoportját lehessen egy töltővel/kábellel tölteni, illetve szinkronizálni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..