Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 csengőhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 csengőhangszóró csere

Az iPhone 6 csengőhangszóró csere menete

Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy az iPhone 6 csengőhangszóró cseréje az egyszerűbb javítási folyamatok egyike. Ugyanis a biztonsági csavarok és az iPhone kijelző eltávolítását követően gyakorlatilag azonnal hozzáférhetővé válik a készülék külső hangjaiért felelős hangszórója is.

Azonban ezt a műveletet sem ajánljuk szerviz tapasztalattal nem rendelkező ügyfelek számára, hiszen a kijelző eltávolítása már önmagában egy olyan folyamat, melyhez elengedhetetlen a precíz szakmai tudás. Ezenfelül külön nehézséget okoznak az alaplapra csatlakoztatott szalagkábelek elhelyezkedései, valamint a hangszóró saját csatlakozófelületei is.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-szerviz-arlista/

Ha készüléked néma marad zenelejátszáskor és értesítőhangokat sem játszik le, egészen biztos lehetsz benne, hogy a csengőhangszóró javításra szorul. Első körben azonban az eszköz beállításait érdemes ellenőrizned, hiszen könnyedén előfordulhat, hogy valamilyen beállításbeli probléma okozza a hibát.

Teendő

Az iPhone 6 médiatartalmai, csengő- és értesítőhangjainak lejátszásáért a készülék csengőhangszórója felel. Ha nem a megszokott minőségű lejátszást tapasztaljuk – a hang recseg, szakadozik – valószínűleg az iPhone 6 csengőhangszórója hibásodott meg. Az alkatrész általában beázás vagy szöszösödés következtében rongálódik. Cseréje kb. 15 perc, szervizünkben megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..