Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 6 akkumulátor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 6 akkumulátor csere

Az iPhone 6 akkumulátor csere menete

Az előző modellekkel összehasonlítva az iPhone 6 akkumulátorához egyszerűbben hozzá lehet férni, ezáltal a csere is könnyebben elvégezhető. Azonban ennek az alkatrésznek a kiemelése speciális eszközöket igényel, hiszen a két alsó biztonsági csavar kitekeréséhez például nélkülözhetetlen egy különleges csavarhúzó használata. Ezek eltávolítása után fel kell hajtani a kijelzőt, majd annak teljes eltávolítását követően ki tudjuk emelni az akkumulátort. Ha sikerült a kijelzőt a háztól elkülöníteni, akkor még az akksi fém csatlakozó konzolját is el kell távolítanunk. Végül nekiállhatunk kiszerelni az iPhone 6 akkumulátorát is, az öntapadó lap időigényes és módszeres leválasztásával.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-6-szerviz-arlista/

Az iPhone 6 akkumulátorát tökéletesíteni kellett, hiszen a készülék teljesítménye és továbbfejlesztett kijelzője ezt megkövetelte. Ennek okán az Apple át is állt 1810mAh-ra, és A8-as chipjének energiatakarékosságát is ezért igyekezett a legnagyobb mértékben kitolni, eddigi tapasztalataink alapján azonban nem túl nagy sikerrel. A gyorsan merülő iPhone 6 akkumulátorra már most sokan panaszkodnak, holott a megfelelő beállításokkal, a szoftver felől meg lehet növelni az erőforrás teljesítményét. Abban az esetben javasolt az akkumulátor cseréje, ha a készülék szélsőségesen gyorsan lemerül, ha 10-30%-nál nagyobb töltöttséget nem képes felvenni és kikapcsolgat a telefon, illetve ha csak hálózatról vagy USB kábelről működik, e nélkül viszont kikapcsol. Ilyenkor a szoftver oldali ügyeskedés nem jelent megoldást, csupán az iPhone 6 akkumulátor csere orvosolhatja a problémát. A munkafolyamat maga 10 perc, és a szervizben meg lehet várni.

Teendő

Az iPhone 6 akkumulátor cseréje akkor válik szükségessé, amikor a készülék csak töltés közben (hálózatról vagy USB kábelen keresztül) üzemel, azonban ennek befejezésével és a kábel eltávolítása után kikapcsol. Ha a telefon indokolatlan sebességgel merül, illetve csak 10-30% közötti értékig képes feltöltődni, az egyéb akkumulátor hibára utal. Az iPhone 6 akkumulátor cseréje nagyjából 10 perces folyamat, ami a szervizben is megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..