Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 5S/5C hátlapi kamera csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 5S/5C hátlapi kamera csere

Az iPhone 5S/5C hátlapi kamera csere menete

Mivel a kamera csatlakozik az alaplap hátuljához, így az iPhone 5S hátlapi kamerájának cseréjéhez teljesen szét kell szerelnünk a készüléket. A hátlapi kamerához úgy férhetünk hozzá, ha kivesszük az alaplapot a házból. Ezután a kamera az alaplapról két csavar eltávolításával leszerelhető.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-5s-se-szerviz-arlista/

Jellemző hibája az iPhone 5S hátlapi kamerának, ha fotózáskor nem nyílik a blende, vagy ha a készített fotók életlenek, esetleg bizonyos pontokon fekete foltok láthatók rajtuk. Ezekben az esetekben először érdemes ellenőrizni, hogy nem jutott-e piszok a zafírkristály, valamint a kamera objektív közé, mivel az magyarázná a tapasztalt tüneteket. Amennyiben egy alapos tisztítás után is fennáll a probléma, akkor megpróbálkozhatunk a szoftverezéssel, viszont ha ez sem segít, akkor elkerülhetetlen az iPhone 5S hátlapi kamerájának cseréje. Ajánljuk, hogy a hátlapi kamerával együtt ellenőrizzük az előlapi kamerát is, mivel a két kamera együttesen is mutathat hibát! A hátlapi kamerát 25 perc alatt tudjuk kicserélni, amelyet szervizünkben megvárhat.

Teendő

Az Apple által fejlesztett, iSight technológián alapszik az iPhone 5S hátlapi kamerája. Ahogyan a technikai adatok mutatják, a korábbi iPhone generációhoz viszonyítva a számok nem sokat javultak, viszont a videó- és képminőség kiemelkedően nőtt. Az iPhone 5S kamerájának öttagú objektíve révén 8 mp-es és 1080 pixel felbontású HD-videofelvételeket készíthetünk. A gyártó a kamerát egy karcmentesnek ígért zafírkristály objektívvédő segítségével védi.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..