Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 5S/5C dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 5S/5C dock csatlakozó csere

Az iPhone 5S/5C dock csatlakozó csere menete

A kijelző eltávolításával kezdjük az iPhone 5S dock csatlakozó szalagkábelének cseréjét. Ezután férünk hozzá a dock csatlakozó szalagkábelét védő elemhez, amely kiszerelésével érjük el az akkumulátort. Miután kivettük az akkumulátort is, elérhetővé válik az iPhone 5 dock csatlakozó szalagkábele, amelyről először el kell távolítanunk a csengő modult, hogy így hozzáférhessünk a dock-csatlakozóhoz.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-5s-se-szerviz-arlista/

A nedvesség számít az iPhone 5S dock csatlakozó fő ellenségének. Számos olyan iPhone 5S készülékkel találkozunk, amelyben vízzel való érintkezés következtében oxidáció indul el a látszó felületen, így nem jön létre a kapcsolat a kábel, valamint az aljzat között. A nedvesség mellett a fizikai sérülés, pl. leejtés, ütődés is komoly kárt okozhat az iPhone 5S dock csatlakozón, amelyek következtében deformálódik a csatlakozó széle, esetleg be is törik.

Teendő

Csak úgy, mint az előző generációs 5-ös iPhone esetében, az iPhone 5S-nél is Lightning technológiájú a dock csatlakozó. Az évek alatt minden Lightning technológiával kapcsolatos ellenérzés elmúlt, így az idő igazolta az Apple-t. Ez minden bizonnyal így is lesz egészen addig, amíg az Apple elő nem rukkol a Lightning-nál is újabb csatlakozóval.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..