Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 5S/5C csengőhangszóró csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 5S/5C csengőhangszóró csere

Az iPhone 5S/5C csengőhangszóró csere menete

A kijelző eltávolítását követően azonnal hozzáférhetővé válik az iPhone 5S csengő hangszórója, így annak cseréje az egyszerűbb iPhone 5S szerelések közé sorolható. Ennek ellenére fontos szem előtt tartanunk, hogy a flexek elhelyezkedése, valamint csatlakozása miatt, az iPhone 5S kijelzőjének eltávolítása kiemelt szakértelmet igényel! Mivel a csengő hangszóró ragasztóval van rögzítve a dock-csatlakozóhoz, így különösen óvatosan kell eljárni csere közben, ügyelve a szalagkábel sértetlenségére!

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-5s-se-szerviz-arlista/

Az iPhone 5S csengő hangszóró hibájára utalhat, ha az iPhone 5S zenelejátszás vagy kihangosítás alatt néma marad, valamint ha híváskor nem csörög ki. Amennyiben a telefon csak nagyon halkan csörög, netán recsegő hangot ad, érdemes alapos tisztítást végezni, mivel előfordulhat, hogy mindössze a hangszóró tömődött el kosszal. Abban az esetben viszont, ha a tisztítás sem segít, az iPhone 5S csengő hangszórójának cseréjére van szükség. A csere 15-20 perces folyamat.

Teendő

A készülék külső hangforrását az iPhone 5S csengő hangszóró biztosítja. Gyakran összetévesztik a csengő hangszórót a beszéd hangszóróval, pedig két különböző modulról van szó. A csengő hangszóró feladata, hogy az iPhone 5S megcsörrenjen, amikor hívás érkezik, illetve hangot adjon ki zenelejátszáskor. A hangszóró a dock-csatlakozótól kapja a jelet, ezért ha a dock-csatlakozó működésében hiba lép fel, előfordulhat, hogy a csengő hangszóró sem tud rendeltetésének megfelelően működni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..