Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 5 utángyártott kijelző csere 8.900.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 5 utángyártott kijelző csere 8.900.-Ft

Az iPhone 5 kijelző csere menete

Az iPhone 5 kijelző csere a két zárócsavar eltávolításával kezdődik. Ezután egy célspecifikus, vákumos eszköz segítségével kivesszük a sérült iPhone 5 kijelzőt. Mivel ehhez csatlakozik az előlapi kamera, a home gomb, a beszédhangszóró és a fényérzékelő, csak ezen alkatrészek átszerelése után kezdhetjük meg a készülék újbóli felépítését. A jövőbeni hibák elkerülése véget különös gonddal illesztjük helyére az előlapi kamerát, és figyelünk arra is, hogy a fényérzékelő kifogástalanul működjön. A készülék átadását kivétel nélkül teszt előzi meg.

Leírás

Ár: 8.900.-Ft

Az iPhone 5 kijelzője két elemből, az érintő üvegből és az LCD-ből áll, melyeket gyárilag ragasztottak össze. Ez azt jelenti, hogy ha az iPhone 5 kijelző bármely része is hibásodik meg (pl. leejtés következtében roncsolódik az üveg, vagy a kijelzés működik elégtelenül) az az alkatrész egészének cseréjét teszi szükségessé. Tehát ha nincs is mechanikai eredetű kár, nem sérült az üveg, csupán az LCD meghibásodása is a teljes iPhone 5 kijelző cseréjével orvosolható.

Teendő

Mikor 2012-ben az Apple bemutatta az 5. generációs okostelefonját, meglepő szerénységgel prezentálta az iPhone 5 LCD-jét, holott az akkori összehasonlító tesztek alapján nyilvánvaló volt, hogy az iPhone 5 kijelzője a piac akkori felhozatalának éllovasa. Azóta persze fejlődött az okostelefonok kijelzője, de mai szemmel nézve az iPhone 5 LCD-je még mindig megállja a helyét a piacon. Jellemzően iPhone 5 kijelzőt ütődés, benyomodás miatt cserélünk.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..