Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 5 előlapi kamera csere 6.500.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 5 előlapi kamera csere 6.500.-Ft

Az iPhone 5 előlapi kamera csere menete

Az iPhone 5 előlapi kamerájának cseréjéhez első lépésben eltávolítjuk a kijelzőt. Ennél a típusnál a kijelzőn lakozik a home gomb, a beszédhangszóró, az előlapi kamera és a fényérzékelő. Mivel az előlapi kamera és a fényérzékelő közös flex kábelen osztozik, cseréjük kizárólag együtt oldható meg. Miután leszereltük a beszéd hangszórót, hozzáférhetővé válik az iPhone 5 előlapi kamera. Fontos odafigyelni, hogy miközben újból összerakjuk az alkatrészeket, a kamera pontosan középen legyen, és tökéletesen üzemeljen a fényérzékelő.

Leírás

Ár: 6.500.-Ft

Az iPhone 5 előlapi kamerájának cseréjét általában mechanikai típusú hiba (pl. összetört a kijelző), beázás következtében lezajló oxidáció, vagy a szalagkábelen lévő fényérzékelő sérülése teszi szükségessé. Ez utóbbi hiba csak a kamera cseréjével küszöbölhető ki. Ha fő és előlapi kamera közötti váltásnál a készülék lefagy, vagy kilép a főképernyőre, szintén szükségessé válik a csere, bár elvétve szoftveres oldalon is érdemes a hiba után járni. Az sem zárható ki, hogy egy régebben szervizelt készülék összeszerelésénél nem sikerült pontosan helyére illeszteni az alkatrészt, ami így elmozdult vagy szennyeződött, ezzel rontva a képminőséget. Ilyenkor az iPhone 5 előlapi kamera pontos összeszerelésével, vagy egy alapos tisztítással kiigazítható a hiba.

Teendő

Az Apple 5. generációs okostelenfonja az előlapi kamerával is pozitív előrelépést hozott. A VGA korszak után az iPhone 5 már 1.2 megapixeles, 720p HD videók készítésére képes előlapi kamerával állt elő. Továbbá 3G-n és 4G-n keresztül is alkalmassá vált 720p-s beszélgetésekre, ami persze felpezsdítette a FaceTime őrültek kedvét. A fejlesztéssel az iPhone 5 remekül kiszolgálja a korigényt, hiszen a minőségi kamerával felszerelt készülékkel pompás eszközt adtak a selfie-mesterek kezébe.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..