Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 5 akkumulátor csere 4.900.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 5 akkumulátor csere 4.900.-Ft

Az iPhone 5 akkumulátor csere menete

Az iPhone 5-ös készülékek akkumulátor cseréjét házilag csak tapasztalt szakembernek ajánljuk, mert bár aránylag egyszerű művelet, adódhatnak nehézségek. Éppen ezért ajánlott szervizbe hozni a meghibásodott készüléket, amivel elkerülhető az otthoni bütyköléssel nem ritkán okozott, súlyosabb hiba. Az iPhone 5 akkumulátor csere első lépéseként eltávolítjuk a kijelzőt, amivel az akkumulátor máris hozzáférhetővé válik. Az alkatrész kiemelése nagy odafigyelést igényel, mert a folyamat közben kockázatos, hogy megsértjük a panelon lévő IC-ket, melyek javítására már jóval komolyabb költségekkel számolhatunk. Az iPhone 5 akkucseréje kb. 10 percet vesz igénybe, és helyben megvárható.

Leírás

Ár: 4.900.-Ft

Az iPhone 5-ösnél jellegzetes akkumulátor hibának számít, hogy a készülék csak akkor üzemel, ha töltőkábelen van, ellenben ha nem kap feszültséget lekapcsol, illetve csupán 10-30% maximum töltöttséget képes felvenni. Gyakori hibajelenség még, hogy az iPhone 5 rendszeresen kikapcsolgat, hirtelen veszít a töltöttségéből, vagy 30%-os töltöttség alatt önállóan kikapcsol, illetve a töltés megkezdésével azonnal 20% fölött jelzi az akkuállapotot.

Teendő

Az iPhone 5 akkumulátor cseréje abban az esetben válik indokolttá, amikor azt vesszük észre, hogy a készülék üzemideje a megszokotthoz képest jelentősen visszaesett. Az okostelefonoknál ismerős jelenségnek számít a gyors merülés, és bár az iPhone 5 akkumulátora a tapasztalatok szerint, sztenderd igénybevétel mellett körülbelül 1,5 évet bír teljes kapacitással, mégsem ritkaság, hogy a készülék akkuhibával kerül a szervizbe. Mindezt persze nagyban befolyásolja, hogy milyen sűrűn használjuk a telefont.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..