Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 4/4S utángyártott kijelző csere 7.000.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 4/4S utángyártott kijelző csere 7.000.-Ft

Az iPhone 4/4S kijelző csere menete

Először a biztonsági csavarokat, majd a hátlapot távolítjuk el. Ezután kivesszük az akkumulátort, majd a panel kicsavarozása után kiemeljük az alaplapot. El kell távolítani a csengőt és a 30pin-es dock csatlakozót is, majd ki kell csavarni az iPhone 4S kijelző sarkán lévő 4 és az oldalán lévő 3-3 csavart. Végül a ragasztott kijelzőt érzéssel lemelegítjük.

Leírás

Ár: 7.000.-Ft

A kijelző sérülése nem egy lappangó hibatípus, bizonyosan nem kerüli el a tulajdonos figyelmét, hiszen az okostelefonoknál a kijelző, felhasználói oldalon gyakorlatilag egyet jelent a készülékkel. Meglepő módon mégis azt tapasztaljuk, hogy a cserét nem azonnal a károsodás beálltát követően ejtik meg, inkább tűrik az esztétikai leromlást, sőt még a csökkent felhasználói élményt is egészen a használhatóság határáig. Ha mégis cserére kerül a sor, az iPhone 4S kijelzője is csak az LCD és érintőképernyő egységeként cserélhető, ugyanis ezek gyárilag össze lettek illesztve.

Teendő

Az okostelefonok alkatrészeinek sorában a leggyengébb láncszem minden készülékben a kijelző, s ez az iPhone 4S esetében sincs másképp. Ezt a piac persze ki is használja, s óriási kínálatból válogathatunk. A szervizünkben beszerelt, utángyártott kijelzők tulajdonságai megegyeznek a gyári paraméterekkel: 3.5 hüvelykes képátló, Multi-touch, 960 x 640 képpontos felbontás, retina minőség. Természetesen garanciát is adunk az általunk beszerelt iPhone 4S kijelzőkre.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..