Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 4/4S hátlapi kamera csere 4.900.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 4/4S hátlapi kamera csere 4.900.-Ft

Az iPhone 4/4S hátlapi kamera csere menete

Az iPhone 4/4S hátlapi kamerájának cseréjéhez először ki kell emelnünk az alaplapot a házból, ugyanis a kamera ennek hátuljához csatlakozik. Ez a munkafolyamat megközelítőleg 25 percet vesz igénybe.

Leírás

Ár: 4.900.-Ft

Az iPhone 4/4S hátlapi kamerájának lehetséges hibái a homályos kép, a fotókon megjelenő apró fekete foltok, vagy beégések, illetve a kamera fokuszálásának rendellenességei. A kamerán vagy a kamera környezetében lévő szennyeződés is okozhat apró foltokat az elkészült képeken. Ha egy alapos takarítás után sem szűnik meg a probléma, akkor az optikában kell a hibát feltételeznünk, s ez már az iPhone 5 hátlapi kamera cserét teszi szükségessé. Jól felismerhető és bosszantó hibatípus még, ha fényképezésnél nem nyílik a blende. Ezt esetlegesen kiküszöbölhetjük egy szoftver visszatöltéssel, ugyanis lehetséges, hogy a probléma szoftveres eredetű. Amennyiben ezzel nem sikerült áthidalni a bajt, az elő- és hátlapi kamera együttes vizsgálata válik szükségessé, mivel ezek párosan képezik a hibákat. Előfordulhat, hogy az előlapi kamera miatt nem működik az iPhone 4/4S hátlapi kamerája, és vice versa.

Teendő

Az iPhone 4/4S led vakuval is felszerelt hátlapi kamerája 5 megapixellel büszkélkedhet. A nagy felbontású kamera azonban nem tudott makulátlan sikert aratni, ugyanis amikor intenzív fény (pl. nap, autó fényszóró) felé fotózunk vele, akkor a kép erősen lilás árnyalatot vesz magára. A szakmai körökben „lens flare” néven futó vita a mai napig ég a bosszantó hiba körül, holott hivatalosan már megerősítették, hogy nem az iPhone 4/4S kamerája okozza az instragom-os effekteket.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..