Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 4/4S hátlap csere 3.500.-Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 4/4S hátlap csere 3.500.-Ft

Az iPhone 4/4S hátlap csere menete

A csere körülbelül 5 percig tart, s az alsó 5 fejű biztonsági csavarok eltávolításával kezdődik. Ezt követően az iPhone 4S hátlapját kíméletesen, a clippeket nem letörve, csúsztassuk a készülék teteje felé, majd emeljük le.

Leírás

Ár: 3.500.-Ft

Az iPhone 4S kijelzőjével összehasonlítva a hátlap sajnos korántsem olyan elnyűhetetlen, s gyakran szelhetik át törések, illetve repedések. Azonban megkönnyebbülésre adhat okot, hogy a 4S hátlapcseréje minimális időt vesz igénybe, s azon felül, hogy rövid ideig tartó munkafolyamat, még gazdaságos is, gyakorlatilag az egyik legolcsóbb iPhone 4S alkatrészcsere. Mivel gyakran látható elemről van szó, esztétikai szempontból is áldásos lehet a csere, de ezen felül még a hátlapi kamera lencsevédőjének repedéseit is megszüntethetjük a hátlap cseréjével, hiszen az iPhone 4S-nél a lencsevédő a hátlap része.

Teendő

Az iPhone 4S hátlapja egy műanyag panel, melynek külső részéhez gyárilag egy üveglapot illesztettek. Emiatt a hátlap könnyedén pókhálósra, rosszabb esetben szilánkosra törhet, aminek következtében kellemetlen sérüléseket okozhat a készülék gazdájának. Eredetileg a gyártó fekete és fehér hátlappal adja ki a 4S-eket, azonban több cég is hátlapok színes spektrumát kínálja.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..