Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 13 Pro Max dock csatlakozó csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 13 Pro Max dock csatlakozó csere

Az iPhone 13 Pro Max dock csatlakozó csere menete

Az iPhone 13 Pro Max Lightning dock csatlakozó szalagkábelének cseréjéhez először leemeljük a készülék kijelzőjét. Ezután az alkatrészt védő shield-et, majd az akkumulátort távolítjuk el. A szalagkábel kiszerelését követően még el kell távolítanunk a dock csatlakozótól a csengő modult. Végül cseréljük a dock csatlakozót és összeszerelésre kerül a készülék.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-13-pro-max-szerviz-arlista/

Ha az iPhone 13 Pro Max dock csatlakozójába valamilyen szennyeződés (pl. zsebszösz) kerül, az könnyen eltömítheti, ami esetleg megzavarja az érintkezést, vagyis a készülék nem töltődik, illetve a töltés csak a csatlakozó mozgatásával kezdődik meg. Amennyiben az iPhone 13 Pro Max Lightning csatlakozó érzésünk szerint nehezebben kerül a helyére, vagy a töltéssel adódik valami gond, próbáljuk meg kitisztítani. iPhone 13 Pro Max dock csatlakozó cserére akkor kerül sor, ha ez nem orvosolta a hibát.

Teendő

A megjelenő iPhone 13 Pro MAX egyik karakterisztikus alkatrésze a Lightning névre keresztelt csatlakozója. A fejlesztésre azért volt szükség, mert az előző generációs iPhone-ok 30pin-es csatlakozója túlságosan nagy lett volna a chipgyártás állandó fejlődésével egyre vékonyabbá váló készülékeknek. Az Apple új formatervezésű iPhone 13 Pro Max modelljében tehát kiemelt szerepe volt (mint az iPad 4 és az iPad 4 miniben is) a Lightning reverzibilis (bármelyik oldalával bedugható) csatlakozónak.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..