Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 13 Mini gyári kijelző csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 13 Mini gyári kijelző csere

Az iPhone 13 Mini kijelző csere menete

A biztonsági csavarok eltávolítását követően szétnyitjuk a kijelzőt. Bár több leírás szerint ez egyszerű folyamat, ha otthon magad próbálod meg elvégezni, könnyen megtörténhet, hogy az alkatrész szélein található rögzítéseket eltörve egyéb problémákat is előidézel a készülékben.

Miután szétnyitottuk a kijelzőt, a kijelző csatlakozót rögzítő biztonsági csavarok eltávolítása következik. Ezután már szabadon cserélhető a hibás alkatrész. Az iPhone összeszerelését követően pedig teszteljük a készüléket, kizárva az esetlegesen általunk okozott hibákat.

Sajnos ez a típusú javításunk akár egy hétig is eltarthat az alkatrész beszerzése miatt mivel ez más technologiàval cserélődik mint az alap készülékek.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-13-mini-szerviz-arlista/

Azzal gyakorlatilag mindenki tisztában van, hogy a készülék kijelzőjének meghibásodása legtöbb esetben leejtésre, ütődésre vagy egyéb fizikai behatásra vezethető vissza. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy az alkatrész hibajelei között olyanokat is találunk (pl. a fentiekben már említett kék képernyővel kifagyó iPhone vagy a pixeles kijelző), melyeket nem feltétlenül fizikai sérülések okoznak.

Ez azonban végeredményben keveset számít, hiszen egy meghibásodott iPhone kijelző javítása kizárólag csere útján lehetséges.

Teendő

Az alkatrész általában leejtés vagy ütődés során hibásodhat meg, de előfordulhatnak olyan jellegű meghibásodások, melyeket nem fizikai behatás okozott. Ilyen például a kék képernyővel kifagyó iPhone.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..