Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 11 Pro Rezgőmotor csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 11 Pro Rezgőmotor csere

Az iPhone 11 Pro rezgőmotor csere menete

Mivel a belső alkatrészek zöme az iPhone 11 Pro hátlapjához van építve, így a kijelzője felől kell megközelítenünk azokat. Ahogy észreveheted, erősen és magabiztosan illeszkedik a kijelző a házhoz, ezt az Apple nem csak csavarokkal, hanem erős ragasztóanyag felhasználásával érte el, ami a vízállóságért is felel. A ragasztóanyagot melegítőpad segítségével olvadáspontig melegítjük. Több szervizben nem megfelelő szerszámokkal és műszerekkel dolgoznak, hajlamosak túlmelegíteni a készüléket, ami árt a belső alkatrészeknek. A nem kellő rutinnal rendelkező szervizek, a nem megfelelő eszközöket használva, nagyobb kárt tehetnek, jelen esetben a kijelzőben, aminek a költsége rémisztően magas. Emiatt is ajánljuk azt, hogy olyan szervizeket keressenek meg, ahol nagyobb kapacitás van.

A kijelzőt leválasztva viszonylag szabad utunk van az említett alkatrészhez. A már lecsatlakoztatott akkumulátort, csengőhangszórót kell eltávolítanunk, végül pedig a meghibásodott vibramotort. Ezt elolvasva látható, hogy mennyi alkatrész mozgatása, kiszerelése szükséges ahhoz, hogy az iPhone 11 Pro vibramotort kicseréljük, ezért erősen ajánlott olyan szakemberekhez fordulni, akik kezében benne van a rutin, és minimális hibaszázalékkal tudnak dolgozni.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-11-pro-szerviz-arlista/

Az iPhone 11 Pro-ban található Taptic Engine szolgáltatja a készüléked rezgését. Mikor gyanakodhatsz a meghibásodására? Ha a némító gomb lenyomását követően nem rezzen a készülék, ha bejövő hívásokkor néma módban sem jelez rezgéssel, vagy épp a kijelzőre erősebb nyomást mérve, a 3D Touch funkciót kihasználva sem küld visszajelzést.

Teendő

Abban az esetben ajánlott az iPhone 11 Pro vibramotor cseréje, ha a készülék nem ad rezgő jelzést. Szervizünkben 30 perc alatt gyári minőségű alkatrészre cseréljük az iPhone 11 Pro vibramotorját.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..