Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 11 Pro Max beszédhangszoró

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 11 Pro Max beszédhangszoró

Az iPhone 11 Pro Max beszédhangszóró csere menete

A beszédhangszóró elhelyezkedése változott, az iPhone 11 Pro Max esetében már nem a házba, hanem a Super–AMOLED kijelzőre építették rá. Ha nem változtatnak az elhelyezkedésén, nem fér el a TrueDepth kamera rendszer. Egy iPhone esetében a kijelző eltávolítását célszerszámok és kellő hozzáértés nélkül, gyakorlatilag nem lehet törés mentesen elvégezni. Szervizünkben erre a célra gyártott gépekkel és eszközökkel dolgozunk, tapasztalt kollégáink nagy szakértelemmel javítják a készülékeket.

A készüléket melegítőpadon a ragasztó olvadáspontjáig hevítjük, majd leválasztjuk. Összesen három szalagkábel kapcsolja össze az OLED kijelzőt az alaplappal. A szalagkábelek vékony és sérülékeny alkatrészek, ráadásul pótolni őket nem lehet, csak az előlap cseréjével orvosolható a probléma.

Biztosan észrevetted már, amikor lejátszol egy zenét a telefonodon, hogy sokkal hangosabb hangerőn szól, mint telefonálás során a beszélgetőpartner hangja, akár maximum hangerőre tekerve. Ez azért van, mert a készülékedben két darab hangszóró található.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-11-pro-max-szerviz-arlista/

A beszédhangszóró hibájára abban az esetben gyanakodj, ha telefonálás során produkálja a készülék a fent említett hibajeleket. Ahhoz, hogy bemérd a problémás alkatrészt, indíts telefonhívást kihangosítva (ilyenkor a készülék a csengő hangszóróját használja), vagy csatlakoztasd hozzá az EarPods-ot. Ha tiszta a hang, kiszűrted a problémát. Azért is érdemes erről meggyőződnöd, mivel a hibajel akár komolyabb alaplapi problémára is utalhat. Szervizünkben 30 perc alatt építünk új, gyári minőségű beszédhangszórót a készülékedbe.

Teendő

Az iPhone 11 Pro Max beszédhangszóró cseréjét javasoljuk, ha a telefonhívások során, a beszélgetőpartnered hangjának minősége az elmúlt időszakban sokat romlott. A szerviz ideje összesen 30 percet vesz igénybe, ami üzletünkben egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..