Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPhone 11 Pro hátlap csere

iCentrum Apple Szerviz > iPhone 11 Pro hátlap csere

Az iPhone 11 Pro hátlap csere menete

Ez a folyamat gyakorlatilag semmit sem változott az elődmodellen ilyen esetekben végrehajtandó műveletekhez képest. A készülék alsó részén található biztonsági csavarok eltávolítását követően már viszonylag könnyedén leemelhetjük a kijelzőt a házról. A művelet úgy néz ki, mintha egy könyvet nyitnánk ki – ellentétben például a 6s-nél alkalmazott metódussal, ott ugyanis alulról felfelé nyitottuk fel a készüléket. Arra azonban ügyelnünk kell, nehogy kárt tegyünk a kijelző csatlakozó szalagkábeleiben vagy egyéb apró alkatrészekben.

A szereletlen iPhone 11 Pro hátlapot gyakorlatilag teljes mértékben üressé kell tennünk. Ez azt jelenti, hogy minden egyes alkatrészt le kell szerelnünk róla, majd át kell szerelnünk az általunk felhelyezendő, sértetlen hátlapba. Ez egyrészről költséghatékony, hiszen ügyfelünknek így nem kell megvennie a szerelt hátlapon lévő alkatrészeket, másrészt viszont időigényes.

Leírás

Árlista: https://icentrum.hu/iphone-11-pro-szerviz-arlista/

mechanikai behatások során sérült alkatrészek általában csupán esztétikai problémákat jelentenek. Szélsőségesebb esetben – például a kijelző törésekor – az apró szilánkok és kiálló darabok könnyedén felsérthetik a készülék használójának kezét.

Bizonyos esetekben előfordulhat azonban, hogy az iPhone 11 Pro hátlapja olyan mértékű ütést kap, hogy maga a ház is deformálódik. Ennek folyományaként pedig az is megtörténhet, hogy a készülék belső alkatrészei is sérülést szenvednek – ami mondanunk sem kell, komolyabb problémákat is okozhat az eszköz működésében. Ilyen sérülések esetében tehát a telefon azonnali javítása szükségeltetik, a későbbi szövődmények elkerülésének érdekében.

Teendő

A készülék hátlapjának cseréje nagyon ritka esetben indokolt. Általában karcolások vagy ütődések okozta sérülések miatt válik szükségessé.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..