Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Pro 9.7″ (2016) Előlapi kamera csere 17.900.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Pro 9.7″ (2016) Előlapi kamera csere 17.900.- Ft

Az iPad Pro 9.7″ (2016)  Előlapi kamera csere menete

Ha iPad táblagépünkkel készített képeink nem a megszokott minőségűek, esetenként homályosak, rosszul fókuszáltak, ráadásul bizonyos esetekben a blende sem nyílik ki fényképezéskor és ezen problémára nem jelent megoldást egy beállítás módosítás vagy egy szoftverezés, az iPad kamerájának cseréje indokolt. További hibajel: a rosszul működő fényérzékelő.

Ugyanide tartozik az a hiba is, ha a fényképezéskor a blende nem nyílik ki. Amennyiben ilyen szoftveres hibát érzékelünk, zárjuk be az összes olyan applikációt, amely hozzáférhet a kamerához, majd a beállítás menüpontban ellenőrizzük, hogy engedélyeztük-e bármely másik applikációnak a kamerához való hozzáférést. Ezután jöhet egy hard reset, restore vagy szoftverfrissítés. Kevésbé egyszerű a helyzet, ha az iPad előlapi kamerája mechanikus behatásból (ütődés, leejtés) eredően hibásodik meg, ugyanis ebben az esetben jellemzően csak a kamera cseréje segíthet, mivel a lencse vagy a kamera esetleg javíthatatlanul megsérült.

Leírás

Ár: 17.900.-Ft

Maga a előlapi kamera leginkább fizikai sérülés, nagyobb nyomás vagy beázás esetén hibásodik meg. Ebben az esetben a(z) iPad előlapi kamera cseréje jelent megoldást.

Tipp

  • Mielőtt kicserélnénk az iPad előlapi kameráját, feltétlenül keressünk szoftveres megoldási lehetőséget, ugyanis nem minden esetben szükséges cserélni a kamerát. Természetes az ütődés miatti sérülés kivételt képez.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..