Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Pro 10.5″ (2017) Jack csatlakozó csere 16.900.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Pro 10.5″ (2017) Jack csatlakozó csere 16.900.- Ft

Az iPad Pro 10.5″ (2017) Jack csatlakozó csere menete

Az iPad fülhallgató szalagkábel cserét azzal kezdjük, hogy elsőként eltávolítjuk az iPad érintőüvegét hőlégfúvós módszerrel, majd ha már kihajtható az érintőüveg, kiszereljük az LCD-t a hozzá tartozó érintkezővel és szalagkábellel együtt. Ezután férünk hozzá a fülhallgató szalagkábeléhez, amelyet így cserélhetünk is.

Azért, hogy a lejátszott média tisztán és élesen szóljon, az aljzatra csatlakoztatott hangszóróra vagy fülhallgatóra rendben eljusson a jel, az iPad 2 fülhallgató szalagkábele felel. Amennyiben a médiafájl lejátszásakor recsegést hallunk, vagy teljesen néma marad az iPad 2, ugyanakkor moduláris hiba nem tapasztalható, érdemes a fülhallgató szalagkábelt cserélni.

Leírás

Ár: 16.900.-Ft

 

Akkor javasolt az iPad szalagkábelének cseréje, ha hiába dugunk a készülék fülhallgató aljzatába hangszórót vagy fülhallgatót, mégsem jut el a lejátszott média hangja a rácsatlakoztatott eszközre, vagy ha el is jut a hang, a minősége rossz, recseg. További jellemző ok, amely indokolhatja a cserét, ha leejtés következtében megsérülnek az érintkezők, esetleg meghajlanak, a csatlakoztatott eszközt egyáltalán nem, vagy csak néhány szögben érzékelik.  A készülék fülhallgató szalagkábelét 30-40 perc alatt lehet kicserélni, de a javítás jellegéből fakadóan a javítást 1 napos határidővel áll módunkban vállalni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..