Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Mini 4 Mikrofon csere 10.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Mini 4 Mikrofon csere 10.000.- Ft

Ár: 10.000.-Ft

Jellemzően ütődés, illetve leejtés miatt sérül meg vagy szakad el az iPad Mini mikrofonjának szalagkábele, amelyet 1-2 óra tudunk kicserélni, de a kijelző ragasztójának száradását figyelembe véve a javítást 1 napos határidővel vállaljuk.

Az iPad Mini Mikrofon csere menete

Ahogy a legtöbb iPad szerelési folyamat, az iPad Mini mikrofon szalagkábelének cseréje is az érintőüveg leszerelésével kezdődik. Ehhez használnunk kell egy hőlégfúvót, valamint egy speciális, iPad-hez kialakított nyitóeszközt, amellyel elválaszthatjuk az érintőt a háztól. A művelet kulcsa a melegítés hőfoka, valamint az óvatos elválasztás, ugyanis ha rosszul találjuk el a hőmérsékletet vagy túl erősen feszítjük az érintőt, akkor komoly károkat okozhatunk a készülékben. Miután eltávolítottuk az érintőüveget, jöhet az LCD kiszerelése, amely szintén körültekintést igénylő feladat, ugyanis nemcsak a biztonsági csavarok eltávolítását kell meglépnünk, de a kijelzőt is le kell csatlakoztatnunk az alaplapról. Ezután tudjuk eltávolítani a felső szalagkábel tartóját és szétkapcsolni az előlapi kamerát, amelyet így ki is szedhetünk. Ahhoz, hogy cserélhessük az iPad Mini mikrofon szalagkábelét, le kell csatlakoztatnunk az alaplapról a fülhallgató szalagkábelt is. Ezt követően szedhetjük ki a kettős mikrofont és az azokhoz kapcsolódó szalagkábelt.

Viszonylag egyszerűen érzékelhetjük az iPad Mini mikrofon szalagkábelének meghibásodását, mivel ebben az esetben a videótelefonálás ideje alatt recsegve vagy egyáltalán nem hallanak minket a vonal másik felén, továbbá használhatatlanná válnak a beszédfelismerő és hangjegyzet-rögzítő funkciók is. A kettőség ellenére a mikrofonok ugyanazon a szalagkábelen találhatók, így ha megsérül vagy elszakad a kábel, akkor sajnos mindkét mikrofon funkcióját veszti, így gyakorlatilag egyáltalán nem hallanak minket a túl végen, kizárólag írásban kommunikálhatunk.

Leírás

Tipp

  • Erősebb fizikai behatás során a(z) iPad Mini mikrofon elmozdulhat, törhet, ami miatt cserére szorul.
  • A(z) iPad Mini mikrofon meghibásodását mutatja, ha telefon- vagy videóbeszélgetés során semmilyen hangot nem hall a másik fél.
  • Szoftveres és hardveres probléma is okozhatja a(z) iPad Mini mikrofon meghibásodását. Előbbi esetén az újraszoftverezés jelent megoldást, míg utóbbi leginkább cserével orvosolható.
  • Ha a készülékkel felvett hangok lejátszáskor némák maradnak vagy halkan, recsegve szólalnak meg, a(z) iPad Mini mikrofon hibájára utal.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..