Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Mini 4 Kijelző csere 55.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Mini 4 Kijelző csere 55.000.- Ft

Az  iPad Mini 4 kijelző csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd, ha Cellular modellről van szó, eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát is. Egyenletesen intenzív hővel melegítjük a képernyőjének oldalait addig, ameddig a ragasztóanyag el nem enged. Vékony tárgyak segítségével elválasztjuk a kerettől. A munkafolyamat nagy precizitást és szaktudást igényel, ha egyedül, otthon vágsz bele, jobb esetben csak esztétikai hibákat ejtesz, rosszabb esetben viszont komoly, akár alaplapi meghibásodáshoz is vezethet.

A kijelzőt nem tudjuk teljesen eltávolítani, az alaplaphoz csatlakozó szalagkábeleket le kell választani. Ezekhez csak akkor férünk hozzá, hogyha a felette található tartópanelt kicsavarozzuk. Miután eltávolítottuk a kijelzőt, még nem illeszthetünk a helyére újat, hiszen a home gomb a hibás képernyőbe van ültetve, amit melegítés útján el kell távolítanunk, és integrálnunk kell az újba. Csakis ezután illeszthetjük a helyére az új alkatrészt, és építhetjük újra, eredeti állapotába az iPad-et.

Ár: 55.000.-FT

Az iPad mini 4 méltó a nevéhez, valóban kis méretű, 7,9 hüvelykes kijelzővel érkezik a gyártósorról. Az átlagos telefonok 5-6 hüvelyk között mozognak, a tabletek pedig 10-11 hüvelyk között, így, ha pont a köztes méretre vágysz, az iPad mini remek választás lehet. LED-es háttér-világítású, 2048*1536 felbontású Retina kijelzője a legkritikusabb szemű felhasználókat is elismerésre ösztökéli, a tükröződésgátló és zsírtaszító bevonata azonban csak a legkisebb kellemetlenségektől védi a készülék kijelzőjét.

Leírás

Teendő

A környezetedben lévő vékony tárgyak mind veszélyt jelentenek az iPad mini 4 kijelzőjére, csakúgy, mint az akár miniatűr odaverődések is. A Retina kijelző könnyen megroppan, a törések mentén pedig rosszabb esetben elsötétülhet a kép. Mivel egybeépítették a touch-ot a kijelzővel, így egyszerre kell cserélnünk.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..