Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Air Bekapcsoló és hangerő szalagkábel csere 12.000 Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Air Bekapcsoló és hangerő szalagkábel csere 12.000 Ft

Az iPad Air Bekapcsoló és hangerő szalagkábel csere menete

A iPad bekapcsoló gombjának, némító csúszkájának, valamint hangerőszabályzó gombjainak kielégítő, funkciójuknak megfelelő működéséért a készülékek felső szalagkábele felel. Amennyiben az iPad felső (bekapcsoló) szalagkábele elszakad, vagy megrongálódik, akkor mindenképp érdemes cserélni, hogy ezek a funkciók hibátlanul működjenek.

Abban az esetben lehet indokolt az iPad felső (bekapcsoló) szalagkábelének cseréje, ha a bekapcsoló, a némító, valamint a hangerőszabályzó gombok valamelyike funkcióját veszti. Ilyenkor sem biztos, hogy a szalagkábel okozza a gondot, lehet, hogy mindössze az idő során elhasználódott a gomb, így elég azt cserélni.

A legtöbb esetben viszont kizárólag a teljes szalagkábel cseréjével állítható helyre a nem megfelelően funkcionáló gombok működése. A felső szalagkábel cseréje az iPad esetében 1 órát vesz igénybe, azonban a teljes javítást 1 napos határidővel tudjuk vállalni.

Leírás

Ár: 12.000.-Ft

 

Az iPad felső szalagkábel csere bonyolultabb, összetettebb folyamat, ráadásul bizonyos iPad modelleknél eltérő lehet. Első lépésként kivesszük a SIM kártyát (amennyiben van), majd a már megismert módon hőlégfúvóval és melegítéssel eltávolítjuk az érintőüveget és az LCD kijelzőt. Ezután tudunk hozzálátni a készülék bekapcsoló szalagkábelének kiszereléséhez, amely néhány csavarral, valamint ragasztással van rögzítve.

Teendő

  • Erős a gyanúja a(z) iPad bekapcsoló gomb szalagkábel meghibásodásának, ha kívülről ugyan nem látszik sérülés, a bekapcsoló gomb egyáltalán nem, vagy csak alkalmanként reagál.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..