Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad Air 2 Jack csatlakozó csere 11.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad Air 2 Jack csatlakozó csere 11.000.- Ft

Az iPad Air 2 Jack csatlakozó csere menete

Az iPad fülhallgató szalagkábel cserét azzal kezdjük, hogy elsőként eltávolítjuk az iPad érintőüvegét hőlégfúvós módszerrel, majd ha már kihajtható az érintőüveg, kiszereljük az LCD-t a hozzá tartozó érintkezővel és szalagkábellel együtt. Ezután férünk hozzá a fülhallgató szalagkábeléhez, amelyet így cserélhetünk is.

Azért, hogy a lejátszott média tisztán és élesen szóljon, az aljzatra csatlakoztatott hangszóróra vagy fülhallgatóra rendben eljusson a jel, az iPad 2 fülhallgató szalagkábele felel. Amennyiben a médiafájl lejátszásakor recsegést hallunk, vagy teljesen néma marad az iPad 2, ugyanakkor moduláris hiba nem tapasztalható, érdemes a fülhallgató szalagkábelt cserélni.

Leírás

Ár: 11.000.-Ft

 

Akkor javasolt az iPad szalagkábelének cseréje, ha hiába dugunk a készülék fülhallgató aljzatába hangszórót vagy fülhallgatót, mégsem jut el a lejátszott média hangja a rácsatlakoztatott eszközre, vagy ha el is jut a hang, a minősége rossz, recseg. További jellemző ok, amely indokolhatja a cserét, ha leejtés következtében megsérülnek az érintkezők, esetleg meghajlanak, a csatlakoztatott eszközt egyáltalán nem, vagy csak néhány szögben érzékelik.  A készülék fülhallgató szalagkábelét 30-40 perc alatt lehet kicserélni, de a javítás jellegéből fakadóan a javítást 1 napos határidővel áll módunkban vállalni.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..