Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad 9.7″ (2018) LCD (Display) csere 40.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad 9.7″ (2018) LCD (Display) csere 40.000.- Ft

Az iPad LCD csere menete

Sajnos tévesen az egyik legkönnyebb javítási műveletnek szokták titulálni az iPad kijelzőjének cseréjét. Az interneten számos „csináld magad” útmutató található, de mi óva intünk mindenkit a házilagos szervizeléstől, mivel egy helytelen mozdulattal sokkal nagyobb kárt okozhatunk, mint amennyi pénzt megspórolunk az otthoni barkácsolással a szakszervizhez képest.

Az iPad kijelző cserét a készülék alján lévő csavarok kicsavarásával kezdjük. Miután ezzel megvagyunk, 30 fokos szögben fel kell emelnünk a kijelzőt. Ezután lesz igazán szükségünk a tapasztalt kezekre, mivel a szét- és összeszerelés alatt is könnyen okozhatunk károkat. A csatlakozók eltávolításával már le tudjuk szerelni az iPad sérült kijelzőjét, és feltehetjük az újat.

Habár számos videós tesztben az iPad kijelzőjét sebezhetetlennek tüntetik fel, rengeteg olyan készülékkel találkozunk, amelyek érintőüvege megrepedt, netán betonra való leejtés után különböző méretű darabok letörtek belőle a készülék sarkainál.

Leírás

Ár: 40.000.-Ft

Általában fizikai behatás (leejtés, ütés stb.) következtében sérül meg az iPad kijelzője. Akárcsak a korábbi iPhone generációknál, az 5S kijelzője esetében is egybe van építve az érintőüveg és az LCD, ezért rongálódáskor hiába ússza meg sértetlenül az LCD vagy az érintőüveg (ez igencsak ritka, mivel jellemzően az érintőüveg sérül), együtt kell cserélni őket.

Tipp

  • Mivel az iPad  LCD kijelzőjének cseréje speciális szakértelmet kíván, kizárólag nagy iPad szervizelési tapasztalattal rendelkezőknek ajánljuk az otthoni cserét.

 

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..