Nyitvatartás:  H‑P.:  9:00‑17:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva

Hivj most: +36 30 340 60 61

iPad 9.7″ (2017) Érintőüveg csere 25.000.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad 9.7″ (2017) Érintőüveg csere 25.000.- Ft

Az  iPad 9.7 érintőüveg csere menete

Az iPad érintőüveg csere szinte minden alkalommal az érintőüveg és az LCD hőlégfúvóval történő eltávolításával kezdődik. Attól függően, mekkora a sérülés, ajánlott az érintőt teljesen leragasztani ragasztószalag segítségével, így mialatt finoman feszegetjük azt, az apró üvegszilánkok nem tudnak elpattanni. Emiatt javasoljuk védőszemüveg használatát is! Rögtön, miután eltávolítottuk a készülék érintőüvegét, az alaplaptól is le kell választanunk, amelyet a hozzá kapcsolódó szalagkábel széthúzásával tehetünk meg. Ezután kell leválasztanunk a készülék érintőüvegéhez ragasztott home gombot szintén hőlégfúvó használatával. Így tudjuk leszerelni az érintőképernyőről az előlapi kamera tokját, hogy átszerelhessük az újra.

Leírás

Ár: 25.000.-Ft

Az iPhone 11 Pro Max-ban található Taptic Engine szolgáltatja a készüléked rezgését. Mikor gyanakodhatsz a meghibásodására? Ha a némító gomb lenyomását követően nem rezzen a készülék, ha bejövő hívásokkor néma módban sem jelez rezgéssel, vagy épp a kijelzőre erősebb nyomást mérve, a 3D Touch funkciót kihasználva sem küld visszajelzést.

Teendő

A sérülés mértékétől függően az iPad érintőüveg cseréje akár 1-3 órát is igényelhet, ugyanis az üvegszilánkok miatt fokozott odafigyeléssel kell eltávolítani a ragasztott felületeket. Ezért 1 napos határidővel áll módunkban vállalni a javítást.

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..