Nyitvatartás:  H‑P.:  10:00‑18:00  | Sz.: 10:00‑13:00 | V.: Zárva
Hivj most:  +36 30 340 60 61

iPad 3 és 4 akkumulátor csere 14.900.- Ft

iCentrum Apple Szerviz > iPad 3 és 4 akkumulátor csere 14.900.- Ft

Az iPad 3/4 akkumulátor csere menete

Az első lépés az iPad 3/4 készülékek akkumulátor cseréjénél a dock csatlakozónál elhelyezkedő 5 ágú biztonsági csavarok eltávolítása. Ezt követően, a készülék hátlapjának elővigyázatos leemelése (a telefon felső része felé tolva) után az akkumulátort és az alaplapot összefogó csavarokat is kicsavarozhatjuk. Végül egy speciális formájú eszközzel kíméletesen az iPad 3/4 akkumulátor jobb oldala alá nyúlva, kibillenthetjük azt a helyéről.

Leírás

Ár: 14.900.-Ft

Mind az iPad 3/4 akkumulátorának cseréje javasolt, ha a készülék feltöltés után nem kapcsolható be, s nem működik tökéletesen, illetve csak úgy, hogy a töltőkábel csatlakoztatva marad. Indokolt lehet még a csere, ha az iPad feltűnően hamar lemerül, illetve nem ér el 10-30%-nál nagyobb töltöttséget, vagy ha önállóan kikapcsol, illetve akkor, ha a kikapcsolás utáni kapacitásnál töltés nélkül is magasabb töltöttségi szint mutatkozik az újbóli bekapcsolással. iPhone szervizünkben gyors iPad 3/4 akkumulátor csere helyben is megvárható.

Teendő

Az iPad 3/4 akkumulátora némi fejlődést mutat a 4-éhez viszonyítva. A technológia megegyezik a két modellben, vagyis mindkét készülékben beépített lítium-ionos akkumulátort találunk, melyek feltöltése USB-kábellel, vagy hálózatról történik. További hasonlóság a 2 és a 4 között az audió lejátszás és a 3G-s internethasználat időtartama, mely az első esetben 10, a másodikban 6 óra. Az iPad  azonban picivel nagyobb teljesítményt mutat a 3G-n keresztüli beszélgetésnél, vagyis a 4-hez képest 1 órával többet bír (8 órát). Cserébe viszont az iPhone iPad 3 akkumulátora a 300 órás készenléti idő helyett, csak 200 órát produkál, továbbá a 4-hez képest a Wi-fi használat is 1 óra mínusszal lehetséges (9 óra).

number-1

Keresd ki címünket!

1141 Budapest, Szugló utca 125D.(Szentes – Szugló sarok)

number-2

Bevizsgáljuk készüléked!

Profi csapatunk pillanatok alatt elvégzik a javítást.

number-3

Boldogan távozol!

Miután látványszervizünkben végignézted a javításod!

Szakszervizünk minden szerviz szolgáltatásra 1 év teljeskörü garanciát vállal ami ázás és törés esetén nem érvényes!

Kérdésed maradt? Akkor ne habozz..